Connect with us
woman-sunglasses

Start-up

Kazidomi haalt bijna een miljoen euro op

Kazidomi haalt bijna een miljoen euro op

"Wanneer men een formule gevonden heeft die werkt, dan moet men die snel ontwikkelen", verklapt Emna Everard, de jonge oprichtster van Kazidomi.

"In amper iets meer dan twee jaar is ons project echt geëxplodeerd, wij hebben een team van een twintigtal mensen, duizenden klanten en een haast onfatsoenlijke groei die wij amper kunnen bijhouden!" vertelt Emna Everard, de jonge oprichtster van Kazidomi die met haar 26 jaar een van de meest veelbelovende startups leidt van het e-commerce ecosysteem.

Investeringen in een nieuw magazijn en een performantere logistiek zullen toelaten om de vele klanten van Kazidomi te blijven bedienen. Het platform, dat in het begin slechts 300 referenties telde, bevat er vandaag meer dan 2.000 en blijft zijn cataloog uitbreiden met vele  nieuwe productgamma`s. Kers op de taart: Kazidomi zal binnenkort verhuizen naar een ruimte van 2.000 vierkante meter!

Aan de basis van het project liggen Emna en Alain, twee jonge, elkaar aanvullende ondernemers die van start gingen toen zij nog op de schoolbanken zaten. Emna heeft een diploma ondernemerschap terwijl Alain als consultant zijn sporen verdiende bij McKinsey, na zijn studie aan HEC Parijs en MIT. De investeerders in deze fondsenwerving zijn de historische aandeelhouders die het project sinds het begin ondersteunden, plus bankfondsen.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top