Connect with us
woman-sunglasses

Focus

De Ecommerce Summit verwelkomt Frédéric Schoen (Smile)

De Ecommerce Summit verwelkomt Frédéric Schoen (Smile)

Frédéric Schoen, Project Manager & Business Analyst bij Smile, behoort tot de lijst sprekers op de Ecommerce Summit, die plaats heeft in The Hotel op 29 maart eerstkomend.

Het opnieuw ontwerpen van een website kan een enorme uitdaging blijken voor een bedrijf. Naast het verbeteren van de gebruikservaring moet er rekening gehouden worden met tal van technische en strategische elementen. De inzet is gevarieerd en uw project laten lukken in de juiste omstandigheden is niet simpel.

Tijdens zijn presentatie met titel "E-COMMERCE WEBSITE REDESIGN - MAXITOYS CASE STUDY"zal Frédéric Schoen van het bedrijf Smile, samen met Jeremy Robin van Maxi Toys de deelnemers van de Ecommerce Summit uitleggen hoe de twee bedrijven samengewerkt hebben om in 2018 de website van de speelgoedwinkel met succes te herwerken.

Bent u zelf op zoek naar inspiratie voor een volledige herwerking van uw website in optimale omstandigheden? Kom inspiratie opdoen bij de vele sprekers van de Ecommerce Summit. Wacht niet langer om u in te schrijven en profiteer van ons early-bird aanbod.

De  Ecommerce Summit heeft plaats op 29 maart eerstkomend in The hotel.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top