Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Deliveroo op de Ecommerce Summit

Deliveroo op de Ecommerce Summit

Charles Van den Bogaert, Marketing Manager bij Deliveroo, behoort tot de sprekers op de Ecommerce Summit, die plaats heeft op 29 maart eerstkomend in The Hotel.

Deliveroo, opgericht in 2013 door William Shu en Greg Orlowski, werkt met meer dan 50.000 restaurants waaronder de best beoordeelde, en met meer dan 50.000 bezorgers om de beste ervaring ter wereld te bieden voor het on-demand leveren van maaltijden. De maatschappelijke zetel van Deliveroo bevindt zich in Londen, en het bedrijf telt meer dan 2.000 werknemers wereldwijd. Deliveroo is aanwezig in 500 steden in 13 verschillende landen: België, Frankrijk, Duitsland, Australië, Hong Kong, Italië, Ierland, Nederland, Singapore, Spanje, Taiwan, de Verenigde Arabische Emiraten en het Verenigd Koninkrijk.

Charles Van den Bogaert, Marketing Manager bij Deliveroo in België, zal uitleggen hoe het bedrijf zijn hypergroei beheert door data te analyseren. Hij zal zijn visie delen over de toekomst van voedingsleveringen, en de manier waarop Deliveroo de markt wil vormgeven.

Het is op 29 maart eerstkomend dat de Ecommerce Summit plaats zal hebben. Dit evenement wil een rijkgevuld en inspirerende programma brengen met getuigenissen van grote adverteerders. Ikea, Oracle, DriveNow, Newpharma en BeCommerce behoren tot de sprekers.

Ontdekt alle sprekers en hun presentatie op de site van de Ecommerce Summit. Momenteel kunt u nog genieten van een early-bird aanbod: schrijf uzelf en uw gast in voor de prijs van één plaats. Wacht dus niet te lang!

Click to comment
Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top