Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Ontdek de Top 100 van de digitale agentschappen in België

Ontdek de Top 100 van de digitale agentschappen in België

Ontdek het klassement van de 100 grootste digitale agentschappen in België, opgesteld op basis van de in 2018 behaalde brutomarges, in het Full Report van Digimedia! Hier vindt u de volledige analyse van de redactie over het jaar 2018, de nieuwe spelers op de markt, de segmenten die de hele sector vooruit trekken en de prognoses voor 2019.

Jaar na jaar blijft de digitale markt evolueren, naargelang nieuwe technologieën en innovaties verschijnen. 2018 is geen uitzondering op de regel. Tegen een achtergrond van economische heropleving hebben de belangrijkste providers van digitale diensten hun groei voortgezet, opgedreven door adverteerders die steeds meer de focus leggen op optimalisering van de performantie.

Het volledige rapport analyseert de markt met zijn voornaamste spelers. Het bevat onder andere de specifieke kenmerken van de Belgische markt, haar plaats in de globale markt, de uitdagingen en verwachtingen voor 2019, een gedetailleerde analyse van de klassementen (op brutomarges en op omzetcijfer), de nieuwe klanten die de agentschappen binnenhaalden, verschillende profielen van adverteerders en hun intenties, interviews met agentschappen, … Dit jaar is het onderzoek trouwens aangevuld met gedetailleerde cases van de winnaars van de Mixx Awards.

Het volledig rapport, in het Frans en in het Nederlands, zal over enkele dagen in de verkoop gaan.  Ontdek nu al de inhoudsopgave en pre-order het onderzoek om het te ontvangen zodra het uit is.

Hebt u vragen, aarzel niet om ons te contacteren:camille@digimedia.be

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top