Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

De smartphones van Xiaomi nu ook in België

De smartphones van Xiaomi nu ook in België

De Chinese fabrikant brengt zijn gamma smartphones op de Benelux-markt en werkt samen met groothandelaar Tekpoint om zijn brede waaier toestellen te verkopen.

De komst van de smartphonefabrikant naar België kadert in de groeistrategie van het Chinese bedrijf in West-Europa.

De waaier Xiaomi-toestellen omvat zowel smartphones, slimme uurwerken, nachtlampen, scooters als laptops. De nadruk ligt evenwel op de nieuwe high end smartphone Mi9, de middenklasse smartphone Redmi Note 7 en de activiteitentracker Mi Band 3. De producten van het merk zullen in België verdeeld worden via groothandelaar Tekpoint.

"Wij zijn fier om drie van onze meest iconische producten op de Benelux-markt te lanceren. Wij bieden een brede waaier innovatieve producten aan eerlijke en betaalbare prijzen aan", aldus Ou Wen, directeur voor West-Europa bij Xiaomi.

De huidige smartphone en IT-markt wordt gekenmerkt door een stramme, weinig soepele distributiestructuur en dalende prijzen, maar ook door onzekerheden en logistieke complexe toestanden. Wij kijken ernaar uit om met plaatselijke resellers te werken en zo te zorgen voor het succes van Xiaomi in de regio, net zoals in de andere Europese landen", voegt van zijn kant Mark Schwarzgorn eraan toe, CEO van Tekpoint.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top