Connect with us
woman-sunglasses

International

Pinterest bereidt zijn entree op Wall Street voorzichtig voor

Pinterest bereidt zijn entree op Wall Street voorzichtig voor

De app voor het delen van foto`s Pinterest zou in april een meer bescheiden debuut kunnen maken op Wall Street dan verwacht. Pinterest voorzag namelijk om 75 miljoen aandelen te verkopen tussen de 15 en 17 dollar per stuk, bij een totale valorisatie die tussen de 10 en 11,3 miljard dollar ligt.

Volgens Wall Street Journal zou de uiteindelijke prijs van een aandeel van het bedrijf, dat aan de grond ligt van de app voor het delen van interesses, lager liggen dan wat het verkreeg bij een investeringsfase uit 2017. Toen kreeg Pinterest 21,54 dollar per aandeel.

Deze week wil het sociaal netwerk de beleggers warm maken voor zijn komende beursgang door middel van wat men een `roadshow` noemt - een tournee met presentaties. De juiste datum van de beursgang is nog niet gekend, maar het bedrijf heeft al wel de nodige documenten overhandigd aan de Amerikaanse beurswaakhond SEC, en daarin wordt verwezen naar een zo snel mogelijke beursgang. Het financiële bedrag waarop Pinterest deze keer mikt is niet gekend.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top