Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Henkel breidt wereldwijd partnership met Unisys uit voor de realisatie van een veilige Digital Workplace transformatie

Henkel breidt wereldwijd partnership met Unisys uit voor de realisatie van een veilige Digital Workplace transformatie

Unisys diensten voor de digitale werkplek en infrastructuur helpen Henkel bij het behalen van hun strategische doelstellingen rond het versnellen van de digitalisering en het verhogen van de productiviteit en tevredenheid bij de werknemers.

Unisys kondigt aan dat Henkel, wereldwijd leverancier van industriële, persoonlijke en huishoudproducten, zijn partnership met Unisys heeft uitgebreid met een aantal diensten om een beveiligde digitale werkplek en infrastructuur te realiseren. Deze diensten moeten het bedrijf helpen bij het versnellen van de digitalisering richting de digitale werkplek die Henkel zijn werknemers wil aanreiken, in 12 talen wereldwijd.

De vernieuwde overeenkomst, die werd getekend in het laatste kwartaal van 2018, bepaalt onder meer dat Unisys automatisering van de service desk, zelfbediening en ondersteunende chatbot-diensten voorziet om de Henkel-werknemers nog beter te helpen bij een rechtstreekse, naadloze en beveiligde toegang tot de tools die ze nodig hebben om te slagen in de moderne digitale werkplek van vandaag. Het contract omvat ook ‘data center transformation’, ‘endpoint security’ en ‘managed network services’. Daarnaast heeft Unisys ook geholpen bij het installeren van een zogenaamde TEC-Stop in Henkels hoofdzetel in Düsseldorf, waar werknemers kunnen binnenspringen voor persoonlijke ondersteuning, probleemverhelping of advies.

Dit digitaal initiatief moet niet alleen de productiviteit van de werknemers verhogen maar ook hun engagement, wat van onschatbare waarde kan blijken voor de onderneming. The New Digital Workplace Divide, een wereldwijd onderzoek dat Unisys liet uitvoeren, heeft aangetoond dat 88 procent van de werknemers die werken in een bedrijf dat investeert in geavanceerde productiviteitstechnologie, hun job positiever beleven. Een schril contrast met de 18 procent werknemers bij bedrijven die achterophinken.

Vorig jaar lanceerde het bedrijf Unisys InteliServe™, dat gebruik maakt van best-in-class technologieën zoals geavanceerde analytics, artificiële intelligentie en machine learning om een intelligente, user-centric ervaring te bouwen die beantwoordt aan de behoeften van de moderne digitale werkplek. Unisys kondigde onlangs ook aan dat binnenkort de recentste versie beschikbaar komt van hun gelauwerde Unisys Stealth® security software suite, het eerste product in de sector met zogenaamde ‘dynamische isolatie’, om snel toestellen of gebruikers te isoleren zodra een teken van besmetting wordt vastgesteld.

Click to comment
DIGITAL TRANSFORMATION SUMMIT

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top