Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Gamned, partner van de Programmatic Advertising Summit

Gamned, partner van de Programmatic Advertising Summit

Catherine Hubaut, Sales Director bij Gamned, zal op op 25 april eerstkomend aanwezig zijn in The Hotel voor de zevende editie van de Programmatic Advertising Summit.

Met haar stevige ervaring van meer dan 15 jaar in de media, tijdens dewelke zij functies uitoefende in marketing en cross media sales, heeft Catherine Hubaut een globale strategische visie ontwikkeld op de markt van media en zijn business behoeften. Vandaag is zij Sales Director bij Gamned, partner van het evenement, en zal zij een presentatie geven tijdens de Programmatic Advertising Summit op 25 april eerstkomend.

In haar presentatie "How to build a succesful programmatic strategy through relevant audience targeting" zal zij uitleggen hoe programmatic advertising de uitgevers in staat stelt om een campagne te tonen aan de juiste persoon, op het juiste moment en op de juiste plek. De targeting van het publiek speelt daarbij een cruciale rol: zonder die targeting zouden de uitgevers enkel maar kunnen raden en hopen dat de juist personen bereikt worden. Cathering Hubaut zal de deelnemers helpen om te begrijpen hoe zich te richten tot het doelgroep en dit te gebruiken om uw campagnes te verbeteren.

Wacht niet langer om u in te schrijven en te genieten van het early-bird aanbod!

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top