Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Samenwerking Trustpilot en BeCommerce verhoogt vertrouwen in Belgische e-commerce

Samenwerking Trustpilot en BeCommerce verhoogt vertrouwen in Belgische e-commerce

Trustpilot gaat nauw samenwerken met BeCommerce. Het grootste reviewplatform ter wereld werkt er op deze manier aan om het klantvertrouwen in de Belgische e-commerce te verhogen. Belangenvereniging BeCommerce zet zich al jaren in voor eenzelfde doel. Bijvoorbeeld door aangesloten webshops betrouwbaarder te maken met hun eigen Trustmark.

Samenwerking voor meer transparantie en vertrouwen

De samenwerking stelt BeCommerce in staat zijn leden van de juiste tools en kennis te voorzien op het gebied van reviews. Trustpilot en de belangenvereniging gaan zich samen inzetten om transparantie en vertrouwen binnen de Belgische e-commercebranche naar een hoger niveau te tillen.

Trustpilot en BeCommerce gaan samenwerken op het gebied van onderzoek, content, marketing en evenementen. BeCommerce biedt al zijn leden korting op het eerste jaar gebruik maken van de betaalde diensten van Trustpilot. 

Online reputatiemanagement voor Belgische bedrijven

Met de sterke groei die de Belgische e-commercebranche momenteel doormaakt, is online reputatiemanagement voor bedrijven belangrijker dan ooit. Trustpilot en BeCommerce zijn beide niet langer weg te denken als bepalende spelers op het gebied van klantvertrouwen, transparantie en het aanscherpen van interne bedrijfsprocessen. 

BeCommerce reikt aan Belgische e-commerce ondernemingen een vertrouwenskeurmerk voor klantvertrouwen uit, het BeCommerce Trustmark. Dit keurmerk is voorbehouden aan bedrijven die voldoen aan strenge eisen op het gebied van gemak en efficiëntie, transparantie, veiligheid en het bewaken van privacy van klanten. Ook voorzien ze in onafhankelijke klachtenbemiddeling. 

Reviews verlengstuk van Trustmark

BeCommerce maakte vorig jaar al bekend dat ze reviews als een belangrijk verlengstuk zien van hun Trustmark. Om die reden is het sinds 2019 verplicht voor leden om gebruik te maken van reviews om het vertrouwenskeurmerk te verkrijgen en te behouden. De samenwerking met Trustpilot maakt dit verder mogelijk.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top