Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Adagio op de Digital Transformation Summit

Adagio op de Digital Transformation Summit

Op 7 juni 2019 heeft de nieuwe editie plaats van de Digital Transformation Summit. Digimedia is er trots op om het bedrijf Adagio te mogen tellen onder zijn partners.

Lucas Decuypere, CEO van Adagio, zal een lezing geven met als titel `Marketing in het tijdperk van het Internet of Objects (IoT) en Machine Learning (ML)`. Tijdens deze sessie zullen de deelnemers ontdekken hoe het Internet of Things, Artificiële Intelligentie en Automatisering zullen samenwerken in ons dagelijks leven en hoe zij onze marketing- en commerciële modellen zullen overhoopgooien. In tegenstelling tot veel van deze goed-nieuws shows zullen wij ook aandacht schenken aan de keerzijde, zoals bijvoorbeeld: wat gebeurt er wanneer uw Uber, die autonoom aan het rijden is, gehackt wordt?

De Digital Transformation Summit is voorbehouden aan de Belgische professionele digitale community. Doel van het evenement? De deelnemers laten ontdekken wat de toekomst van de digitale transformatie voor ons in petto heeft, nieuwe producten en diensten ontdekken, en ons te inspireren door succesverhalen gedeeld door sprekers en professionals uit de sector.

Wil u de lezing van Lucas Decuypere op DTS bijwonen? Schrijf u dan meteen in via deze link.

Voor alle vragen over dit evenement kan u terecht bij Jimmy-John Goor.

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top