Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Social.Lab verovert het land van de rijzende zon

Social.Lab verovert het land van de rijzende zon

Na Brussel, New York, Londen, Parijs, Amsterdam, Singapore, Dubai, Boekarest, Johannesburg en Kaapstad, strijkt Social.Lab, onderdeel van de WPP groep (Ogilvy, Group M, …) nu ook neer in het land van de rijzende zon. Zo opende het Belgische social media agency vorige week haar eerste kantoor in Tokyo.

De twee Belgen Xavier Caytan (ex-DBB en –JWT) en Juanma Bonastre (ex-Ogilvy en –TBWA) nemen er de leiding op zich van een team dat verantwoordelijk zal zijn voor BAT (British American Tobacco) en dat in nauwe samenwerking met Ogilvy en Geometry Japan.

Yves Baudechon, medeoprichter en President van Social.Lab Worldwide: “Na Singapore wouden we onze aanwezigheid in Azië aanzienlijk uitbreiden. Japan is ’s werelds derde grootste economie. Gilles Bindels en ikzelf zijn dan ook blij dat we hier een Social.Lab-vestiging kunnen openen.”

Xavier Caytan over zijn vertrek: “Internationaal een team uitbouwen en dat in een land zo inspirerend als Japan, dat is gewoon een unieke kans die ik niet kon laten liggen.”

Juanma Bonastre is alvast helemaal klaar voor de nieuwe uitdaging: “Er wordt vaak gezegd dat je uit je comfortzone moet treden, wil je vooruitgang boeken. Na enkele jaren te hebben gewerkt als Senior Social Creative voor lokale en internationale klanten, vond ik dat het tijd was om wat uit mijn comfortzone te komen. En wat is er beter dan Creative Director worden van een Social.Lab-team in Japan?”

Click to comment

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top