Connect with us
woman-sunglasses

Innovation

SoundCloud introduceert advertentiemodel in België

SoundCloud introduceert advertentiemodel in België

SoundCloud, ’s werelds grootste open audioplatform, maakt het vanaf vandaag eenvoudiger voor bedrijven om in contact te komen met zijn unieke community van audio- en muziekfans via een waaier aan advertentiemogelijkheden. De gratis, door reclame ondersteunde SoundCloud-beleving, omvat nu audio-advertenties, in-stream native advertenties en video-advertenties. Bedrijven kunnen de reclame aankopen via de belangrijkste lokale reseller, TargetSpot.

SoundCloud is de eerste plek waar luisteraars heen gaan om de nieuwste muziektrends te ontdekken, en om in contact te komen met de meer dan 20 miljoen muziekauteurs die via het platform een carrière aan het opbouwen en uitbouwen zijn”, zegt Michael Weissman, Chief Operating Officer, SoundCloud. “De introductie van een advertentiemodel in België geeft bedrijven de kans om deze unieke, geconnecteerde community te bereiken. Daarnaast zorgt het ervoor dat luisteraars SoundCloud gratis kunnen blijven gebruiken en dat muziekauteurs betaald kunnen worden voor het werk dat ze delen.”

"We zijn verheugd met deze uitbreiding van onze samenwerking met SoundCloud, waardoor adverteerders in België de unieke mogelijkheid krijgen om hun bereik aanzienlijk te vergroten. Door onze innovatieve technologie en vooraanstaande expertise vormen we een perfecte match om digital audio advertising naar een hoger niveau te tillen. Bedrijven zullen perfect in staat zijn om het sterk geëngageerde SoundCloud-publiek rechtstreeks aan te spreken en zo hun return on ad spend te optimaliseren”, zegt Erik Portier, Targetspot Chief Revenu Officer. 

De introductie van het advertentiemodel valt samen met de Belgische lancering van het SoundCloud Premium-abonnement, SoundCloud Go+. Dit abonnement geeft gebruikers toegang tot de volledige catalogus van SoundCloud, met meer dan 200 miljoen originele tracks, DJ sets en remixes van ruim 20 miljoen artiesten van over de hele wereld. Dit alles in een hoge geluidskwaliteit, zonder advertenties en met de mogelijkheid om nummers offline te beluisteren.

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top