Connect with us
woman-sunglasses

Market news

Combell en TransIP bundelen krachten tot team.blue

Combell en TransIP bundelen krachten tot team.blue

Combell Group (“Combell”) en TransIP Group (“TransIP”) kondigen vandaag aan dat ze de krachten bundelen en team.blue worden, het meest recente Europese tech bedrijf dat een valuatie van $1 miljard overschrijdt. Team.blue biedt digitale tools zoals hosting, e-mail en applicaties aan voor meer dan 1,2 miljoen klanten in Europa, ondersteund door de expertise van meer dan 600 medewerkers.

Team.blue is een nieuwe, sterke groep in de Europese tech scene. Haar missie is om de meest betrouwbare en allerbeste tools en producten aan te bieden om bedrijven en ondernemers verder digitaal te laten groeien. Oprichters Ali Niknam en Jonas Dhaenens erkennen het hoge niveau van innovatie en focus op klanttevredenheid waar beide bedrijven vandaag al voor gekend zijn. Ze bundelden de krachten om de krijtlijnen uit te zetten voor één van de grootste hostingroepen in Europa, nog altijd geleid door de oorspronkelijke oprichters, met als ambitieus doel de markt verder te consolideren. Ook willen ze hierbij andere hostingondernemers aantrekken om deel uit te maken van team.blue.

 

"We hebben altijd al aandachtig geluisterd naar onze klanten. Alleen zo konden we blijven innoveren om de beste oplossingen aan te bieden voor hun digitale noden. Combell en TransIP delen deze visie, dus was alleen maar logisch om team.blue te creëren en samen verder te groeien" zegt Ali Niknam, opricht van TransIP. 

 

Zowel Combell als TransIP zijn de afgelopen jaren organisch gegroeid maar ook door het uitvoeren van een succesvolle buy & build strategie. In 2017 maakte Combell een grote stap door samen te gaan met Zitcom, een hostingroep in Denemarken. Dit leidde tot leidersposities in België, Nederland, Denemarken en Zweden. In Nederland transformeerde TransIP de sector met haar geliefde BladeVPS-platform. TransIP breidde haar activiteiten fors uit in 2018 met de overname van IT-Ernity, een groep met enkele van de sterkste IT-brands in Nederland.

 

Team.blue combineert ongeziene expertise en ervaring als leverancier van hostingdiensten in Nederland, België, Denemarken, Zweden en Zwitserland met als doel haar activiteiten verder uit te breiden in Europa in de toekomst. Jonas Dhaenens, de oprichter van Combell, wordt CEO van team.blue en zal de uitvoering van de groepsvisie overzien. Ali Niknam, oprichter van TransIP en oprichter en CEO van bunq, een Europese bank uitdager, blijft investeerder en wordt lid van de raad van bestuur.

 

"Het doel van team.blue is eenvoudig: om de beste in de markt te zijn. We kunnen deze belofte waarmaken omwille van constante vernieuwing, waarbij we de meest ervaren mensen uit onze industrie samenbrengen. Zo kunnen we een échte tech partner zijn voor onze klanten en een digital enabler voor bedrijven en ondernemers" concludeert Jonas Dhaenens, oprichter van Combell en CEO of team.blue. 

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top