Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Universem op de Social Media Summit

Universem op de Social Media Summit

Digimedia is verheugd om het agentschap Universem, specialist in Digitale Strategie, SEO, SEA & Web Analytics sinds 2007, tot de sponsors van de Social Media Summit te mogen rekenen.  

De  Social Media Summit, dat zijn 21 specialisten, drie conferentiezalen, dit alles in één namiddag waarin u alle nieuw trends op het gebied van sociale netwerken kunt ontdekken.

Digimedia is verheugd om Universem, het agentschap dat  sinds 2007 gespecialiseerd is in Digitale Strategie, SEO, SEA & Web Analytics, tot de sponsors van de Social Media Summit te mogen rekenen.

Tijdens het evenement zal Elien Defever, Digital Marketing Consultant bij Universem, uitleggen hoe het agentschap kwalitatieve leads gegenereerd heeft voor een B2B-product en brengt zij een case die het agentschap gerealiseerd heeft voor Bringme. Wanneer de markt en het product elkaar nog niet ontmoet hebben… Hoe uw potentieel publiek lokken en gekwalificeerde leads genereren voor een niche-product? Tijdens de presentatie zal u zien hoe content met een toegevoegde waarde, via een multichannel scenario gebracht bij het juiste publiek, Bringme deed groeien.

U kunt er trouwens ook de sprekers van Facebook, Snapchat, LinkedIn ontmoeten en een uitzonderlijke namiddag beleven. Schrijf u nu in - hier is het te doen!

 

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top