Connect with us
woman-sunglasses

Market news

1MD vieren hun tiende verjaardag met nieuwe website

1MD vieren hun tiende verjaardag met nieuwe website

Creative Design Studio 1MD | One Million Dollars vierde onlangs hun tiende verjaardag en lanceerde voor deze gelegenheid hun splinternieuwe, prijswinnende website (bekroond door FWA, CSSDA and Awwwards). Deze zet hun recentste creaties in de schijnwerpers en stippelt hun toekomstige doelstellingen uit.

1MD heeft altijd al een voorliefde gehad voor design, animatie en storytelling in hun werk. Vandaag besluiten ze om van deze DNA hun primaire focus te maken. Ze blijven uiteraard hun unieke, creatieve branding op maat en originele websites ontwerpen maar ze zullen veel meer nadruk leggen op art direction, het nastreven van nieuwe esthetiek, motion design en video.

In lijn met deze nieuwe mentaliteit, heeft 1MD onlangs veel gewerkt voor de Amerikaanse markt met aanzienlijke projecten voor onder andere OVVO Optics, Hexagon Geospatial en Origami Orthodontics, zonder dat ze uitdagende merken in Europa uit het oog verliezen.

1MD is een groep visuele artiesten, gekenmerkt door een gemeenschappelijke drang te verkennen, het onverwachte te creëren en de regels aan hun laars te lappen.

Onderdeel van EVO Group, wiens ambitieuze performance marketing perfect plakt met hun expertise in het creëren van boeiende visuele content, de studio blijft de grenzen op het gebied van design en bewegende beelden proberen te verleggen.

Ga zeker een kijkje nemen en laat ons weten wat jij ervan denkt! http://www.1md.be

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top