Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Ontdek de lesgevers van de Summer School!

Ontdek de lesgevers van de Summer School!

Zoals elk jaar betekent het einde van augustus de terugkeer van de Summer School! Digimedia heeft een rijkgevuld programma samengesteld: drie intense dagen vol boeiende sessies over actuele thema`s in digitale marketing. Geniet nu van 3 dagen training voor de prijs van twee.

Eind augustus betekent de terugkeer van de Summer School! Digimedia heeft een rijkgevuld programma voorbereid: een `Bootcamp` formule, met drie dagen vol boeiende sessies over de actuele thema`s van de digitale marketing. De perfecte gelegenheid om uw kennis bij te schaven voor de heropening der scholen. Ontdekt in dit artikel de coaches die van u een `pro` maken in digitale marketing!

De eerste dag (27 augustus) zal gewijd zijn aan digitale strategie in de brede zin. In deze optiek biedt Digimedia u in de voormiddag een opleiding over het beheer van digitale projecten, en in de namiddag een sessie rond growth hacking. Pieter Vermandere, digital marketing consultant bij delaware zal u uitleggen hoe u Agile en Scrum in uw bedrijf kunt integreren. Rabin Nuchtabek van Mad Kings neemt het in de namiddag van hem over en helpt u om een efficiënte growth hacking strategie te ontwikkelen. Een praktijkgerichte opleiding die u zal helpen om de resultaten van uw bedrijf een boost te geven.

Op 28 augustus zal Steven Van Duyse, Digital Strategy Lead bij Mia, de deelnemers een sessie brengen over de Google Analytics interface! Hij zal uitleggen hoe u de positionering van uw doelgroep kunt begrijpen en al deze gegevens op slimme wijze kunt benutten. Fabian Van De Wiele van Clicktrust zal u helpen om Google Tag Manager onder de knie te krijgen en te begrijpen hoe de tool de middelen biedt om tags voor uw website en mobiele toepassingen aan te maken en te updaten, op elk gewenst moment, en op een tempo dat bij uw bedrijf past.

Yasmin Vantuykom, founder van Efluenz, en Erendiz Ates, Medezakvoerder van AZ-Solutions, zullen deze Summer School afsluiten. De eerste zal zich buigen over de strategische visie die u moet toepassen op Instagram, met tal van tips & trucs om uw bedrijfsprofiel te optimaliseren. Denys van zijn kant zal bespreken waarom LinkedIn een pluspunt is in de strategie en marketingdoelstellingen van een bedrijf. Tijdens een laatste intense sessie, zal u, om de Summer School te beëindigen, zowel uw eigen profiel als dat van uw bedrijf leren te optimaliseren.

U kunt deelnemen aan twee sessies (één dag opleiding van 8u) voor 490 euro, of 3 dagen opleiding reserveren (6 sessies) voor de prijs van twee dagen, aan 990 euro. Contacteer ons snel, want de plaatsen zijn beperkt.

De cursussen hebben plaats in het Tribes City Center op de Louisalaan. Per dag opleiding is er een lunch voorzien.

Hebt u vragen? Wend u tot Camille Mokeddem (camille@digimedia.be )

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top