Connect with us
woman-sunglasses

Campaigns

BBC krijgt prijs voor internationale B2B-campagne

BBC krijgt prijs voor internationale B2B-campagne

BBC, een Mechels bureau gespecialiseerd in B2B en HR-marketing, heeft op de jaarlijkse E3 Awards goud veroverd met een internationale campagne die vijf grote uitdagingen het hoofd bood.

E3, een internationaal netwerk van B2B agencies, organiseert jaarlijks de Best of International-award. In deze wedstrijd, die focust op creativiteit, bekroonden 28 agencies van over de hele wereld in Oxford de beste campagne van 2018-2019.

Omdat we graag buiten de lijntjes kleuren, presenteerden we niet één, maar 5 verschillende projecten die we realiseerden voor DS Smith, een vooraanstaande internationale verpakkingsonderneming gevestigd in Groot-Brittannië”, zegt Account Specialist Kristof Marnef. “Het resultaat zet niet alleen de expertise binnen BBC in de verf, maar toont ook aan hoe internationale samenwerking ons werk naar nieuwe hoogten kan stuwen.

Vijf uitdagingen, drie samenwerkingen en één gelukkige klant

DS Smith is een van de belangrijkste klanten van BBC. “We hebben hen geholpen om strategische doelen te realiseren en grote uitdagingen het hoofd te bieden. Vijf daarvan vormden de basis voor de campagnes die ons goud opleverden.

1/ BBC creëerde een gepersonaliseerde verkoopervaring voor een wereldwijd gedecentraliseerd personeelsbestand, uitgerold in 13 landen. 

2/ Om regionale marketingteams te steunen, werd een meertalige blog opgezet met inzichten voor drie relevante doelgroepen.

3/ Kwaliteitsvolle leads voor verschillende teams worden gegenereerd via drie uitgebreide whitepapers die BBC samenstelde en die via verschillende online kanalen worden gepromoot. 

4/ Een creatief concept werd ontwikkeld rond de vernieuwde corporate merkidentiteit dat DS Smith uit het hokje van commodity seller haalt.

5/ In samenwerking met experts uit het E3 netwerk werd een Accound-based Marketing-plan gecreëerd én uitgerold om nieuwe leads te genereren binnen twee wereldwijd strategische accounts.

Bekijk onderstaande video en ontdek hoe BBC dit in creatie heeft uitgewerkt. 

http://video.bbc.be/watch/RDqgztm6Wcb3CnjNrvuoVU

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top