Connect with us
woman-sunglasses

Focus

Jouw startup @ Digital First

Jouw startup @ Digital First

Het Startup Lab, een ruimte op de Digital First & Smart Company beurs exclusief gewijd aan startups, zal alle bezoekers de kans bieden op een one-to-one met de oprichters van jonge bedrijven! De inschrijvingen voor de startups die wensen deel te nemen zijn nu geopend.

Hebt u uw startup opgericht? Wenst u aan de bezoekers van de Digital First & Smart Company beurs op 17 en 18 oktober uw knowhow te tonen, uw product, uw diensten?

Wil u kans maken op een stand in het Startup Lab, als een de beste startups van België, vul dan dit formulier in. Digimedia zal daarna de beste dossiers selecteren op basis van de geleverde informatie (tot nu opgehaald bedrag, personeelsbestand, jaar van oprichting,...). De kandidaten zullen binnen de 10 dagen op de hoogte gebracht worden van het resultaat van hun kandidatuur.

Sinds vier jaar bevat Digital First met succes ook een startup zone, wat u kan zien bij het bekijken van onze aftermovie van editie 2018. Dit jaar zal deze ruimte, voorbehouden aan jonge bedrijven, nog uitgebreid worden en wordt zij het STARTUP LAB.

Sounds interesting? We bet! Wacht niet langer en vul meteen het formulier in

Indien vragen, neem contact op met Camille Mokeddem

Click to comment
Beelance Forum Digital Summer School

NEWSLETTER

Schrijf je in voor onze newsletter en check al het nieuws over e-marketing, startups, digital agencies,…

Voorbeeld Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top