2dehands.be, silver sponsor van Digital First

Het grootste e-commerceplatform van België laat van zich horen op de beurs Digital First, editie 2019.

post-image-3

Dankzij die miljoenen mensen die klaar staan om iets te kopen en te verkopen, verzamelt 2dehands een gigantische hoeveelheid data over de aankoop- en verkoopprocessen van de Belgen, jong en oud, uit alle lagen van de bevolking. De bezoekers van het platform, die elk jaar met meer zijn, zijn niet alleen verkopers en kopers van tweedehandsvoorwerpen, maar ook mensen op zoek naar nieuwe producten, aangeboden door professionele verkopers.

U kan het zich wellicht herinneren: in januari 2019 kreeg het platform een splinternieuwe look & feel om de nieuwe positionering van peer-to-peer zoekertjessite naar een volwaardig e-commerce platform. Een overzichtelijke site, snel en modern, gerenoveerd om nog sneller een goede deal te sluiten.

De teams van 2dehands bogen zich ook over de behoeften van de e-commerce ondernemers. Adverteerders, die een plek op het web willen verwerven of hun bekendheid willen vergroten, beschikken op het platform over een brede keuze aan opvallende bannerformaten. Dankzij slimme targeting-mogelijkheden en responsive bannering wordt het gemakkelijker om een specifieke doelgroep te bereiken.

Met veel plezier stelt 2dehands deze interessante nieuwigheden voor op Digital First.

Het 2dehands team adviseert de bezoekers over de beste manier om op 2dehands te adverteren, in de juiste categorie en via alle devices.  

Back to top button
Close
Close