Be Connect adviseert Paprika

Paprika, het confectiemerk met grote maten voor vrouwen, heeft Be Connect gekozen voor haar sociale mediastrategie. Op de agenda: het merkimago verjongen, de internationale reputatie van het merk versterken en verkopen via sociale netwerken genereren.

post-image-3

"Real size" vrouwen zich goed laten voelen: dat is de missie van het confectiemerk Paprika, dat kleurrijke en gevarieerde collecties en trendy en comfortabele kleding van maat 42 tot 54 aanbiedt. De teams van het creatieve bureau Be Connect zetten zich in om deze missie te vertalen naar de sociale netwerken door het merk te adviseren bij de optimalisatie van zijn publieksstrategie, inhoud en mediainvesteringen.

"Van zodra we de beslissing hadden genomen om onze sociale media intern te beheren, was het belangrijk voor ons om de beste partner te vinden om ons te helpen bij het uitwerken van een strategie, maar ook om ons het hele jaar door te ondersteunen en uit te dagen. Be Connect heeft echt gefocust gewerkt op het merk en de uitdagingen.
De teams hebben de tijd genomen om ons verschillende keren te ontmoeten om zo uiteindelijk een strategie op maat te kunnen voorstellen. De kwaliteit van hun werk wordt duidelijk weerspiegeld in de verkregen resultaten!"
, zegt Nadia Mghari, e-commerce mediamanager bij Paprika

"In een tijd waarin veel influencers vrij zijn om zich uit te spreken over het uiterlijk van vrouwen, lijkt het ons interessant om de uitdagingen van het merk Paprika aan te gaan. We werken altijd graag voor merken met echte missies en vooral met een beetje extra ziel", zegt Sabrina Bulteau, CEO en mede-oprichtster van Be Connect.

Be Connect kan worden omschreven als een digitaal communicatiebureau, maar vandaag de dag is alles echter digitaal. Be Connect is dus een communicatiebureau, samengesteld uit een team van een twintigtal experts in online reclame, content, performance marketing en strategie. Het Brusselse agentschap maakt nu deel uit van de Intracto-groep, de grootste digitale groep van het land.

Back to top button
Close
Close