De CEO van Google op bezoek in Brussel

Sundar Pichai kwam naar MolenGeek om de steun van Google aan het Brusselse "tech" ecosysteem te bevestigen.

post-image-3

MolenGeek had de eer om Sundar Pichai te mogen ontvangen, de CEO van Alphabet en CEO van Google, voor een bezoek aan het tech ecosysteem dat een incubator omvat, opleidingen in coderen en marketing, en evenementen voor ondernemers.

Dit bezoek bevestigt daarmee de belangstelling en ondersteuning van Google voor de verdere ontwikkeling van het initiatief waarop het bedrijf al sinds het begin ingezet heeft.

Google werkt immers al met MolenGeek samen sinds de lancering ervan, toen het nog ging om een ruimte van 65 vierkante meter. Vandaag neemt MolenGeek zijn tweede verdieping in gebruik, 400 meter extra die nog meer jongeren kunnen ontvangen in dit ecosysteem, dat nu goed is voor in totaal 1000 m² in de Brusselse gemeente Molenbeek.

Een 100% Belgisch tech initiatief, dat nu internationale franchises heeft met Tech Station Padova in Italië, en TechGrounds in Nederland. Tot nu kon dankzij deze samenwerking een 195 nieuwe talenten opgeleid worden en 35 startups geholpen worden. Om deze groei te ondersteunen heeft Google.org zich geëngageerd om een bijkomende steun van 200.000 euro te leveren.

Back to top button
Close
Close