"The World is Round", het optimistische credo van Jo Caudron, uit in het Engels

Verleden jaar heeftJo Caudron zijn vijfde boek uitgebracht ,"The World is Round", waarin hij de grote uitdagingen blootlegt waarmee onze wereld geconfronteerd wordt. In deze roerige tijden blijft de auteur optimistisch en hij stelt zijn oplossingen voor. Vijf maanden nadat het boek uitkwam in het Nederlands, is "The World is Round" nu ook beschikbaar in het Engels.

post-image-3

De digitale en sociale evoluties veranderen onze manier van leven, werken en ons verplaatsen radicaal. De combinatie van al deze factoren heeft een impact op verschillende domeinen, zet hele industrieën onder druk en zal dus ook de manier beïnvloeden waarop bedrijven handelen. Meer dan ooit is het essentieel dat de organisaties naar hun markt luisteren, dat zij innoveren en dat zij hun bedrijfsmodel en strategie aanpassen. Het boek "The World is Round" tekent een globaal kader voor de bedrijven om zich voor te bereiden op de komende veranderingen; het is een ideale gids voor elke organisatie.

Het werk was tot nu enkel in het Nederlands beschikbaar, maar is sinds verleden week nu ook in het Engels verkrijgbaar.

----------
Over de auteur
Jo Caudron moeten wij u niet meer voorstellen. Al 25 jaar is de expert actief in de digitale industrie. Als oprichtend vennoot van Scopernia (het vroegere Duval Union Consulting) en medeoprichter van een twintigtal digitale bedrijven stelt hij zijn ervaring ten dienste van internationale bedrijven, en dat in verschillende sectoren.

Back to top button
Close
Close