D-9 voor de Digital Pharma Summit

Afspraak op 20 maart in het Steigenberger Hotel, voor de vierde editie van de Digital Pharma Summit. Een namiddag met experts om te weten te komen hoe de farmaceutische industrie zijn communicatie in het digitaal tijdperk transformeert.

post-image-3

Een gevarieerd programma, dat start-ups combineert met professionals van de grootste bedrijven uit de farmaceutische industrie in Europa: dat is wat u te wachten staat op de Digital Pharma Summit.

Tal van onderwerpen worden behandeld, waaronder de evolutie van de verwachtingen van patiënten, de mentaliteit van marketeers uit de farmasector, de implementatie van een digitale strategie voor een farmaceutisch bedrijf op wereldschaal, AI, … Drie start-ups zullen ook aan bod komen in een debat met als thema "How can Pharma collaborate?".

Het evenement heeft plaats in het prestigieuze Steigenberger Hotel, en niet minder dan 16 sprekers zullen die namiddag het woord voeren Meer dan een honderdtal deelnemers worden verwacht - ideaal om intens te netwerken! Tot de aanwezige bedrijven behoren MSD, Novartis, Pfizer, Takeda.

Informatie en inschrijving op de site van de Digital Pharma Summit. Afspraak op 20 maart!

Back to top button
Close
Close