Cherry Pulp en Shippr werken samen om de Belgische handelaars en ondernemers te steunen

Het webagentschap Cherry Pulp en het leveringsplatform Shippr lanceren SupportLocalShop.org, een initiatief om de online verkoop te faciliteren in deze tijden van coronavirus. Een woordje uitleg.

post-image-3

Shippr en Cherry Pulp hebben beslist om de handen ineen te slaan, en een oplossing te bieden aan de handelaars en restaurants die in snelheid genomen zijn door de getroffen maatregelen.

SupportLocalShop.org biedt een gratis gids, die als PDF gedownload kan worden en waarmee u een online winkel kan creëren, producten, maaltijden en andere goederen kan verkopen. U kan er de bestellingen beheren, de klanten helpen bij het plaatsen van hun bestelling door veilig online te betalen. De levering van producten wordt verzorgd in de hele Brusselse regio en overal in België in 24 of 48 uur.

Shippr heeft trouwens beslist om zijn diensten niet aan te rekenen, maar enkel de kosten voor de vergoeding van de koeriers en dat gedurende een periode van 30 dagen. Kevin Delval, oprichter van Shippr, nodigt iedereen uit die de handelaars kan helpen, om zich achter het initiatief te scharen op LinkedIn!!

Back to top button
Close
Close