Pfizer op de Digital Pharma Summit

De Digital Pharma Summit zal plaatshebben op 29 juni 2020! Kevin Raymakers, Global Director Customer Engagement bij Phizer zal er een presentatie geven met als titel "From Pharma Mindsets to Digital Innovation".

post-image-3

Via live streaming en in samenwerking met Mediquality en StoryMe zullen de deelnemers die zich ingeschreven hebben op dit evenement er onder andere naar de conferentie kunnen luisteren van Kevin Raymakers, Global Director Customer Engagement bij Pfizer.

Kevin Raymakers kwam bij Pfizer in de zomer van 2014 en leidde er sindsdien de digitale transformatie van het bedrijf. Een van zijn voornaamste doelstellingen is de adoptie van een op de patiënt gefocuste benadering bij alle gelanceerde innovaties, om zo het welzijn en het dagelijks leven van de patiënten te verbeteren. Hij is ook een van de boegbeelden van de eerste mHealth hackaton in België, die goedgekeurd werd door de Belgische ministers van Gezondheid en Digitale Strategie.

Vooraleer hij Pfizer vervoegde leidde Kevin de digitalisering van Sony Music en Sony Pictures, door nieuwe digitale modellen uit te werken van streaming diensten (lancering van Spotify & Deezer) naast modellen voor on-demand video voor de filmindustrie (lancering van Netflix).

Wil u de details van zijn presentatie op de Digital Pharma Summit en die van de andere sprekers te weten komen, dan is het hier te doen! Wacht niet langer om  uw plaats te reserveren.

Back to top button
Close
Close