Cowboy is "Scale-up van het Jaar"

De 26e editie van het evenement "Bedrijf van het Jaar" heeft de Belgische fabrikant van elektrische fietsen Cowboy uitgeroepen tot "Scale-up van het Jaar". Een prijs die het jonge Brusselse bedrijf in volle ontwikkelingsfase beloont.

post-image-3

Na een "virtuele" editie 2021, die in het teken van covid stond, had de 26e versie van het evenement "Bedrijf van het Jaar", georganiseerd door EY in samenwerking met L`Echo en BNP Paribas Fortis, plaats in Paleis 10 van de Heysel in Brussel, in aanwezigheid van premier Alexander De Croo.

De prijs "Scale-up van het Jaar" bekroont de groeiambitie van het Belgische merk van elektrische fietsen Cowboy. Dat werd in 2017 opgericht door de jonge ondernemers Adrien Roose, Karim Slaoui en Tanguy Goretti. Drie sterke persoonlijkheden die hun sporen verdiend hebben bij "Take Eat Easy" en "Djump".

Na zijn recente kapitaalronde van 80 miljoen euro (januari 2022) volgt Cowboy hiermee het Brusselse bedrijf Proxyclick op, de vorige winnaar van de prijs.

De andere bedrijven die in running waren voor de trofee 2021 zijn: eFarmz (Brussel), Elysia (Angleur) Netaxis (Brussel) en Urbantz (Brussel).

Back to top button
Close
Close