De nieuwe Top 100 is nu in pre-order beschikbaar!

Het nieuwe klassement van de "100 Grootste Digitale Agentschappen" in België is verkrijgbaar in voorverkoop! Dit onderzoek analyseert de impact van de gezondheidscrisis op de digitale sector, terwijl het ook een verrijkend licht werpt op de belangrijkste winnaars en verliezers van het jaar 2021, evenals de digitale expertisesegmenten die de sector in 2022 een boost zullen geven. Raadpleeg de inhoudsopgave nu meteen!

post-image-3

De Covid-19 cycloon heeft geraasd doorheen de Belgische economie in 2020, en de digitale sector werd niet gespaard. Het jaar 2021 begon met een spectaculair herstel. Ontdek nu meteen de nieuwe editie van het "Full Report 2022" om beter te begrijpen hoe de digitale agentschappen zich in 2021 gedragen hebben in een wereld volop in verandering, gekenmerkt door het nieuwe normaal, het hybride werken, het tekort aan talenten en een nieuwe generatie reusachtig grote digitale werven. Evenals de groei en daling die zij in 2021 registreerden, of zelfs de agentschappen die het meeste impact ondervonden in het klassement.

Talrijke experten van bedrijven zoals iO (voorheen Intracto Group), In The Pocket, Universem, Paù, FCR Media, MKKM, Soprism, Teamleader, Clicktrust komen onder andere aan het woord in dit rapport. Zij delen hun ervaring en hun visie op de markt in het jaar dat in het teken stond van de totale digitale transformatie en de marketing impact.

Bent u geïnteresseerd? U kan de inhoudsopgave bekijken en het onderzoek op voorhand bestellen via onze website:
https://digimedia.be/shop_form.php?lng=nl&id=4
Een speciale editie die u onder geen beding mag missen!

Back to top button
Close
Close