Elon Musk lanceert een peiling om zijn toekomst op Twitter te bepalen

De nieuwe baas, die enkele maanden aan het hoofd staat van het sociaal netwerk, heeft op zijn Twitter-account een poll gestart om te vragen of hij al dan niet ontslag moet nemen als CEO.

post-image-3

Zondag 18 december heeft Elon Musk een peiling van 24u gelanceerd, waarmee de gebruikers van het sociaal netwerk kunnen stemmen over zijn toekomst bij het bedrijf.

Enkele uren later hadden al 11 miljoen mensen gestemd in het voordeel van zijn ontslag. De miljardair heeft daarna een reeks tweets gepost zoals “Zij die de macht willen, verdienen die het minst”, “Zoals het gezegde luidt, let op met wat je wil, want je zou het kunnen krijgen”.

Zou die peiling een echte betekenis hebben, of wil de CEO weer eens over zich laten praten en een vervolg breien aan zijn beroemde verhaal?

Tegelijkertijd heeft Elon Musk ook de Twitter-accounts van verschillende journalisten opgeschort evenals die van de account @elonjet, die alle trajecten van zijn privévliegtuig vermeldde. Een daad die indruist tegen zijn waarden voor de vrije meningsuiting.

Back to top button
Close
Close