Acer investeert verder in ChromeOS en versterkt zijn Cloud Partner-programma

Als het nummer één merk op de ChromeOS-markt heeft Acer besloten zijn Cloud Partner Program verder te versterken, een verticale certificering voor partners met uitgebreide kennis van ChromeOS-oplossingen. Deze keuze is ingegeven door de noodzaak om het kanaal in staat te stellen uit te breiden in kleine en middelgrote marktsegmenten, meer vraag te genereren en nieuwe waardevolle diensten aan te bieden aan hun klanten.

post-image-3
Het indirecte verkoopmodel, dat de afgelopen 20 jaar heeft bijgedragen aan de opmerkelijke prestaties van Acer, blijft ongewijzigd. De Acer for Business divisie blijft prioriteit geven aan kleine en middelgrote bedrijven en de overheden, die samen ongeveer 25% van de totale beschikbare markt uitmaken. Deze markten worden niet alleen benaderd met een volledig assortiment hoogwaardige producten, maar ook met een reeks diensten en oplossingen die zijn ontworpen om partners te ondersteunen bij hun dagelijkse activiteiten.

Acer Cloud Partners krijgen nu een geactualiseerd pakket aangeboden, dat abonnementen op bedrijfslicenties, gratis deelname aan trainingen en webinars, exclusieve tools voor klantenservice en de mogelijkheid om gebruik te maken van as-a-service- en inruilprogramma's omvat. Dit komt bovenop de bestaande voordelen van het programma, waaronder bedrijfsontwikkeling en directe verkoopondersteuning, een beloningsplan van het Synergy-programma en toegang tot demo-modellen.

Hoewel hardware en software een fundamentele rol spelen in het aankoopproces, vertrouwen partners ook op gekwalificeerde, 24 uur per dag beschikbare ondersteuning en Acer doet er alles aan om hen de allerbeste ondersteuning te bieden: van online ondersteuning tot reparaties op locatie, uitbreiding van de garantie, verzekering tegen onopzettelijke schade, gegevensherstel en nog veel meer.

Net als alle andere Acer Synergy-partners hebben Acer Cloud-partners volledige toegang tot het internationale netwerk van reparatiecentra van Acer. Acer is het enige merk dat volledig eigenaar is van zijn eigen ISO 9001-gecertificeerde reparatiecentra. Dit is een belangrijke investering voor het bedrijf en een belangrijke aanwinst voor zijn partners.

Met de White-Glove-service kunnen Acer Cloud Partners ook gebruikmaken van ZTE (Zero Touch Enrollment) om Acer ChromeOS-apparaten naadloos in te schrijven in het domein van het bedrijf en ervoor te zorgen dat ze gebruiksklaar zijn. Deze service maakt ook de installatie van aangepaste software, hardware-upgrades en apparaatlabelbeheer mogelijk en zorgt voor een gemakkelijke levering van gadgets rechtstreeks aan de kantoren van gebruikers.

Om de verkoopteams van onze partners bij te scholen, hebben Acer en Google de deur geopend naar drie trainingsniveaus: via de ChromeOS Partner Training Portal, het Google Skillshop Training Platform, om certificeringen en credentials te behalen die extra voordelen bieden, en Acer-training over nieuwe apparaten/services.

"Ons belangrijkste doel is om onze Cloud-partners te helpen hun bedrijf te laten groeien door nieuwe mogelijkheden te bieden voor kleine en middelgrote bedrijven en ondernemingen", zegt Bart Janssen, General Manager North Europe. "Sinds de start drie jaar geleden heeft ons Acer Cloud-partnerprogramma bewezen een waardevolle zakelijke aanwinst te zijn. Google is niet alleen een belangrijke partner vanwege zijn volledig cloudgebaseerde oplossingen, maar ook vanwege zijn afstemming op onze ESG-ambities en ons streven naar duurzaamheid. Samen bouwen we aan duurzame en schaalbare producten en diensten en bieden we onze partners betere hulpmiddelen om te winnen in een concurrerende markt."

Het Acer Cloud Partner-programma omvat extra belangrijke elementen die waarde toevoegen aan hun bedrijf.
Back to top button
Close
Close