Efluenz versterkt haar creatieve team met de komst van Chiara Palomodde

Efluenz verwelkomt Chiara Palomodde als Creative Manager in haar communicatie- en creatieteam.

post-image-3

Efluenz heeft het genoegen aan te kondigen dat Chiara Palimodde zich als nieuwe Creative Manager voegt bij de afdeling communicatie en creatie. Met haar eerdere ervaring als communicatiemedewerker bij Samusocial, waar ze campagnes heeft geleid, waarvan één gericht was op de rechten van vrouwen en de andere gericht was op bewustwording over de situatie van mensen zonder papieren, daklozen en zonder rechten in samenwerking met verschillende organisaties, brengt ze een rijke expertise en een uniek perspectief naar het dynamische team van Efluenz.

Door zich aan te sluiten bij de afdeling onder leiding van Sophie Farroul, zal Chiara bijdragen aan het versterken van de visuele impact van het bureau en het stimuleren van creativiteit binnen de briefings. Haar passie voor strategische communicatie en haar betrokkenheid bij sociale doelen hebben al een significante indruk achtergelaten in haar professionele carrière.

Chiara zal haar inspanningen concentreren op het visuele aspect van het bureau, strevend naar het creëren van memorabele visuele ervaringen voor de klanten van Efluenz. Bovendien zal ze nauw samenwerken met het team om creativiteit toe te voegen aan elke briefing, zodat elk project profiteert van een innovatieve en impactvolle aanpak.

Efluenz blijft streven naar innovatie en het overtreffen van de verwachtingen van haar klanten, en de toevoeging van Chiara aan het team benadrukt het voortdurende streven van het bureau naar creatieve excellentie. We kijken uit naar de buitengewone bijdragen die Chiara zal leveren aan het bureau en haar toekomstige projecten.

Back to top button
Close
Close