' Nieuwe versie van Zattoo software: tv kijken op je pc
Connect with us

Nieuwe versie van Zattoo software: tv kijken op je pc

woman-sunglasses

Trucs et Asutces

Nieuwe versie van Zattoo software: tv kijken op je pc

Nieuwe versie van Zattoo software: tv kijken op je pc

Zattoo. Dat is de naam van een Zwitserse dienst die al een tijdje ook in ons land beschikbaar is. Met Zattoo kan de Belgische surfer 19 gratis tv-zenders op zijn pc bekijken. En nu is er ook een nieuwe versie van de software.

Na het downloaden van het Zattoo programma kun je kijken naar respectievelijk VijfTV, VT4, La Une, La Deux, ABC News, Auto-Moto TV English, Bloomberg Français, Deutsche Welle, France 24 English, France 24 Français, Luxe TV, Table Tennis Live en The Poker Channel. Er zouden nog meer kanalen aan zitten te komen.

De dienst is sinds eind september vorig jaar al beschikbaar en wist via mouth-to-mouth sindsdien ‘enkele tienduizenden’ kijkers te bekoren.

In totaal telt Zattoo, één jaar na zijn lancering in Zwitserland, meer dan 1,7 miljoen gebruikers.

Sinds de lancering zijn zeven landen toegevoegd aan het Zattoo-netwerk: Duitsland, Denemarken, Spanje, Frankrijk, Noorwegen, het Verenigd Koninkrijk en België.

Zattoo werd in 2005 opgericht door Sugih Jamin, professor informatica, Beat Knecht, softwaremarketingexpert en Wenjie Wang, een oud-student van Sugih Jamin.

Eerder deze week lanceerde Zattoo een nieuwe Player software die ook een digitale tv-gids (EPG) bevat en de optie om je kanalen te beheren omvat.
 
www.zattoo.com

Click to comment

Subscribe to our weekly

Newsletter

Vacatures

Newsletter

Subscribe to our weekly newsletter

To Top