Dentsu Brussels lanceert CAT TV

Dentsu Brussels, het in Brussel gevestigde pan-Europese reclameagentschap, kondigt het online gaan van CAT TV aan, een interactief communicatieplatform, uniek voor de sector waarin Caterpillar actief is. Het platform richt zich tot het personeel van Caterpillar, bedieners en bestuurders van machines, verkopers, klanten en toekomstige gebruikers.

post-image-3

Dentsu Brussels creëerde en ontwikkelde CAT TV, een platform dat de leden van de Caterpillar community dichter dan ooit bij elkaar brengt. Sinds half januari ging het interactieve platform live en kunnen informatie, ervaringen en videogetuigenissen gedeeld worden. Iedereen kan zijn eigen ervaringen met de “Cat community” delen. CAT TV brengt bezoekers ook voortdurend updates over de op stapel staande shows en events.

Dentsu Brussels boog zich over de strategie, het concept en de uitvoering ervan. Dentsu Digital ondersteunde hen daarbij. Dentsu Brussels concentreerde zich daarnaast op het ontwerp van de site en het andere visuele materiaal. Dentsu Digital nam de technische ontwikkeling van het platform voor haar rekening.

Back to top button
Close
Close