Indie Group toont zich van zijn actiefste kant

Webagentschap Indie Group wist recent enkele nieuwe projecten af te werken voor Colmar, Inter Ceram en provincie West-Vlaanderen. Ook werd hun personeelsbestand uitgebreid met een nieuwe aanwerving.

post-image-3
Indie Group zette de grafische stijl van Crocodile in Frankrijk en Colmar in België om in een online platform dat de klant volledig naar zijn hand kan zetten. De adaptiviteit stelt de marketingdienst van Colmar in staat snel in te spelen op de maandelijks veranderende communicatie en thema’s.

Voor de ontwikkeling van de nieuwe website van Inter Ceram werden een aantal hindernissen weggewerkt waarbij meteen een grote sprong voorwaarts werd gerealiseerd op vlak van online communicatie. Drupal ligt als CMS aan de basis van dit project.

MyMachine is een project voor kleine én grote kinderen die een eigen `droommachine` willen maken. Kinderen uit het basisonderwijs bedenken een `machine` (een IDEE) die dan verder wordt uitgewerkt door hogeschoolstudenten (een ONTWERP) om tenslotte te worden gerealiseerd door leerlingen uit het technisch onderwijs (een MACHINE). Vanaf volgend schooljaar wordt het project uitgebreid over de ganse provincie West-Vlaanderen.

Indie Group meldt ook de aanwerving van Joris Ryde. Hij wordt verantwoordelijk voor de e-commerce business unit. E-commerce wordt één van de speerpunten van Indie Group in de komende jaren. De ervaring van Joris Ryde bij Synaptech en zijn passie voor het e-commerce gebeuren zullen het mogelijk maken om het concept dat op de planken ligt sneller te ontplooien. Indie Group start begin april met 5 proefprojecten.
Back to top button
Close
Close