Accent Jobs For People verovert Vlaanderen met Jobrevolutie

Ondanks de economisch uitdagende periode zijn er nog heel wat bedrijven waarmee het goed gaat. Om die positieve boodschap de wereld in te sturen, startte Accent Jobs For People de ‘Jobrevolutie’ en kondigt het samen met haar klanten 15.000 nieuwe jobs aan voor 2009. De campagne werd ontwikkeld samen met Markee.

post-image-3

Op 21 maart ging deze campagne van start met posters en advertenties, waar de boodschap ’15.000 nieuwe jobs’ en de url jobrevolutie.be op stond. Van 21 maart tot en met 30 maart is de campagne teasend gehouden zonder het logo van Accent. Vanaf 30 maart tot en met 8 april worden de campagne verder gevoerd gesigneerd met het Accent-logo.

Op jobrevolutie.be kunnen bedrijven, werkzoekenden en iedereen die dit positieve project wil steunen zich registreren en virtueel deel gaan uitmaken van de jobrevolutie. Naast de traditionele media wordt er gebruik gemaakt van sociale netwerken zoals Facebook en Twitter. Het hoogtepunt van deze campagne wordt een optocht door de Gentse binnenstad op zaterdag 4 april.

Back to top button
Close
Close