Newpharma wint vierde BeCommerce Awards

De vakorganisatie BeCommerce en het vakblad Inside ondersteunen opnieuw de ontwikkeling van de Belgische e-commerce door reeds voor de vierde keer awards uit te reiken aan de meest succesvolle starters, zakelijke en consumentgerichte spelers. De vakjury verkoos Newpharma als beste Belgische e-commerce website van 2009.

post-image-3
De beste Belgische e-commerce websites krijgen voor de vierde keer een steuntje in de rug van de vakorganisatie BeCommerce en het vakblad Inside Digital Media, via een prestigieuze onderscheiding: de BeCommerce Awards. De uitreiking vond plaats in het exclusieve kader van het kasteel van Brasschaat op 28 April, in aanwezigheid van de belangrijkste prominenten van onze online economie.

Newpharma kreeg de hoogste eer als beste Belgische e-commerce site: het bestellen van geneesmiddelen en , die een vernieuwend commercieel idee uitbouwt en dankzij uitvoerige informatie, aanbevelingen, snelle levertijden en vlotte betalingsmodaliteiten meteen het vertrouwen van de consument krijgt. Newpharma is ook meteen de beste starter. De vakjury bekroonde daarnaast Kinepolis als de beste site voor het brede publiek en Proxiclick als beste bedrijfsgerichte site.

BeCommerce B2C Award
Kinepolis, www.kinepolis.be

BeCommerce B2B Award

Proxyclick, www.proxyclick.eu

Starter Award
Newpharma, www.newpharma.be

Prix du Public

CoolBlue, www.coolblue.be 

De BeCommerce Awards 2009 werden toegekend door een vakjury van experten uit diverse vakgebieden: Pierre Willaert (Ogone, juryvoorzitter), Jo Caudron (ONE Agency), Charles Crouch (Boston University Brussels), Susanne Czech (EMOTA), Isabel Garcia-Vilar (FOD Economie) en Boris Jancen (Inside Digital Media). De publieksprijs is het resultaat van een publieke stemming, georganiseerd door Q&A Research & Consultancy.

Back to top button
Close
Close