Zappware lanceert nieuw interactief format

Zappware, de Belgische specialist van interactieve digitale TV (iDTV)-diensten op diverse TV-platformen werd geselecteerd door de Pontes Group, een Belgisch idea-management software and services bedrijf, om een interactieve portal te leveren voor designmerken onder de naam "ICONTV". De dienst is gebaseerd op Zappware`s nieuwe iFormat voor catalogi "iCatalogue" en is beschikbaar op het digitale TV platform van Telenet.

post-image-3

Zappware`s iFormat "iCatalogue" is ideaal voor de promotie van een brede waaier van producten/services middels een interactieve catalogus op digitale TV.  Tekst en beeld geven een beschrijving van elk item in een of meerdere schermen. Per item kan nog meer informatie beschikbaar zijn onder de vorm van extra foto`s en/of videobeelden (iVOD).  Het ultieme doel van elke promotie is leads genereren.

Marc Vervoort, iDTV Producer Zappware: "Onder ons breed scala van iFormats is iCatalogue inderdaad het ideale format voor dit designportaal. Om diverse merken en hun producten te promoten heb je een gebruiksvriendelijke interface nodig waarmee je door verschillende categorieën kan navigeren. Het moet ook alles in zich hebben om leads te genereren op een wettelijk correcte manier. Dit nieuwe iFormat werd bedacht en ontwikkeld met net dat in het achterhoofd."

Back to top button
Close
Close