Plaatswissel bij Citobi

Citobi, specialist in CRM en Marketing Automation kondigt enkele vertrekkers aan en enkele nieuwe aanwinsten.

post-image-3

Zo verlaat José Fernandez, verkoopsverantwoordelijke, de maatschappij omwille van persoonlijke redenen. Na 8 jaar bij Citobi stapt hij nu over naar de groep LBi. Bertrand Lanneau, één van de architecten van Actito (de oplossing die het hart is van het aanbod bij Citobi) stapt ook uit de vereniging.

Ook Mark Planquart, consultant en IT-manager die de ploeg « Operaties van Citobi » ad interim leidde, vertrekt. Marc blijft Citobi van dienst, maar vanuit de Verenigde Staten. Marc Moreau, één van de oprichters van de maatschappij MediQuality, aangekocht in 2007 door Citobi, verlaat MediQuality, na de volledige overdracht van al zijn dossiers.

Parallel met die vertrekkers komen nieuwe medewerkers de rangen vervoegen. Zo heeft Chantal Michiels, vroeger medewerkster bij het eBusiness-team van Wyeth, zich bij Citobi aangesloten. Ze werkt voornamelijk voor MediQuality. Laurens Bettens, die 5 jaar lang verantwoordelijk was voor Univadis (het portaal voor artsen) bij MSD (Merch Sharpe and Dhome), heeft ook MediQuality vervoegd ter vervanging van Marc Moreau. Hij zal ook verantwoordelijk zijn voor het luik product management en de inhoud van MediQuality.

Back to top button
Close
Close