CRM Factory wordt Head Office

Het Leuvense communicatiebureau CRM Factory verandert van naam en heet voortaan Head Office. Volgens medeoprichter en General Manager Gilles Van Lembergen was de tijd rijp voor een naamsverandering.

post-image-3

“We merkten al langer dat de CRM-vlag de lading niet meer dekte. We zijn in 2002 begonnen als een gespecialiseerd bureau. Onze expertise in loyalty, customer media en retail hebben CRM Factory groot gemaakt. Toch evolueerden we gaandeweg naar een breder profiel. Vandaag zijn we uitgegroeid tot een modern communicatiebureau dat geen enkel medium schuwt.”

Head Office blijft in essentie een relatiemarketingbureau dat actief meedenkt met zijn klanten. En ook onder de nieuwe naam blijven de resultaten voorop staan voor het bureau. Gilles Van Lembergen: “De ervaring leert ons dat one-to-one communicatie cruciaal is in het halen van marketingdoelstellingen. Daarom zullen we die middelen ook in de toekomst veelvuldig blijven inzetten. Als we echter voelen dat we ook klassieke media nodig zijn om sterke resultaten te halen voor onze klanten, dan zetten we ook klassieke media in.” De naamsverandering van het bureau volgt op een jaar van vernieuwingen binnen het bureau.

Back to top button
Close
Close