Met de vakantie voor de deur realiseert Indie Group verschillende nieuwe projecten

Het agentschap Indie Group meldt ons dat het drie nieuwe projecten gerealiseerd heeft.

post-image-3
Indie Group werd uitgekozen voor het prestigieuze project "Brugge Centraal". Dit project wil van Brugge the place-to-be maken in 2010 op gebied van cultuur. Op het programma van dat cultureel jaar: de tentoonstelling "Van Eyck tot Durer", Luc Tuymans als "artist in residence", en een groot aantal plaatselijke evenementen. Indie Group zorgt voor het plan voor e-communicatie, en de ontwikkeling van de site en het CMS.
Toerisme Brugge is ook akkoord voor de verdere uitbouw van de website winterinbrugge.be, waarop het culturele aanbod en het hotelaanbod voor de wintermaanden te zien is.

Verder heeft Indie Group de site Expopedia.net gemaakt, een vindplaats voor bedrijven die diensten leveren aan standhouders wereldwijd. De site is sinds 25 juni online en is gebaseerd op het Drupal CMS.

En tot slot: Indie Group werkt aan 6 nieuwe e-shops. Deze webwinkels, die met de Safe Shopping oplossing gebouwd zijn (een combinatie van technologie en advies, gemaakt met het open source platform Magento), zullen het e-commerce label van Unizo dragen. Met "Safe Shopping" wil Indie Groep België vooruithelpen op vlak van e-commerce: deze oplossing moet de KMO helpen om over te stappen naar de e-business.
Back to top button
Close
Close