Zappware versterkt haar financiële structuur

Zappware, het Belgische bedrijf dat gespecialiseerd is in interactieve diensten op diverse digitale tv-platformen, heeft zopas haar financiële structuur versterkt met de komst van een nieuwe groep investeerders. Patrick Vos en Koen Swings, Managing partners van Zappware, werken zo verder aan de professionalisering en de ontwikkeling van het bedrijf.

post-image-3

De nieuwe groep investeerders is gevormd rond de beleggers met privékapitaal Michel Akkermans en Jurgen Ingels. Die laatste wordt lid van de Beheerraad.

Patrick Vos, CEO & Managing Partner Zappware verklaart: "Door de combinatie met LRM beschikken wij nu over een zeer synergetische structuur, die zowel plaatselijk als internationaal kan optreden. Wij zijn ervan overtuigd dat dit ons in staat zal stellen om de internationale markt - waar wij in de laatste twee jaar al enkele successen behaald hebben - nog sneller te veroveren". 

Jurgen Ingels voegt eraan toe: "Zappware is een mooi voorbeeld van een bedrijf waarvan de technologie overal ter wereld verkocht kan worden, en dat het in zich heeft om een belangrijke speler te worden op de markt van software voor de digitale tv. Wij willen Zappware helpen om dit te realiseren, door onze ervaring met hen te delen. Concreet willen wij het bedrijf helpen om uit te groeien, om risicokapitaal aan te trekken en om eventueel andere bedrijven te verwerven".

Back to top button
Close
Close