WEBS Internet Solutions is het eerste webbureau in België met het Google Apps Authorized Reseller label

"Geen zorgen meer over het aankopen, installeren en onderhouden van dure soft-en hardware. Toegang tot alle bedrijfsinformatie via elke PC of mobiel toestel met een internetverbinding", zo luidt het tegenwoordig bij WEBS, het webbureau van Antwerpen.

post-image-3

WEBS gelooft sterk in de oplossingen van Google. De voorbije maanden werd er niet alleen intern overgeschakeld op Google Apps, ook vele klanten volgden deze beslissing ondertussen. Na het doorlopen van het Google Apps Reseller Program, kreeg WEBS zopas van Google te horen dat ze het eerste webbureau in België zijn dat erkend wordt als officiële verdeler van Google Apps. Hierdoor speelt het een belangrijke rol in het aanbieden van de professionele berichtfuncties en samenwerkingstools van Google.

Met Google Apps kunnen bedrijven binnen hun eigen omgeving efficiënter samenwerken op onder meer het gebied van e-mail, documenten- en agendabeheer.

"Wanneer dit alles dan ook nog eens beheerd wordt op de servers van Google, heb je dé succesformule voor krachtig en efficiënt samenwerken", voegt zaakvoerder Pieter Brat toe.

Dat hebben onder andere Rentokil, Jaguar Land Rover en zeer binnenkort ook The City of Los Angeles begrepen. Allen stapten ze onlangs over op Google Apps Premier Edition.

Met Gmail, Google Talk, Google Calendar, Google Docs, Google Sites en Google Video beschikt elk bedrijf, groot én klein, over alle middelen voor een perfect draaiende workflow.  Pittig detail: Google Apps is daarbij ook nog eens 10x goedkoper dan concurrent Microsoft.

Webs lanceerde alvast een website gericht op Google Apps: http://googleapps.webs.be

Back to top button
Close
Close