Uw reclame op de radio voor 50€!

Radionomy lanceert Adionomy, een nieuw platform waarmee iedereen voor een echt petieterig budget zijn eigen geolocale radiocampagne op internet kan maken en verdelen!

post-image-3
Op het internet volgt de ene revolutie de andere op, maar geen enkele is gelijk. Het nieuwe platform Adionomy, dat uniek is in Europa, biedt een tool aan voor het volledige beheer van een geolocale campagne die gericht is op een welbepaald profiel. Concreet kan iedereen een campagne op de radio starten vanaf 50€! Met enkele clicks kan de adverteerder  het soort publiek, de plaats, het genre radio, en het exacte moment van de publiciteit bepalen. De spot wordt onmiddellijk in de programma`s van de online radio`s ingelast. Dankzij geolocalisatie is de adverteerder er zeker van dat zijn boodschap overgebracht wordt bij de doelgroep die zich exact binnen de perimeter bevindt die hij wil bereiken. Bovendien kan de doeltreffendheid van de campagne precies en in real time gemeten worden, zodat men de online reclamecampagne te allen tijde kan aanpassen, waar men zich ook bevindt, dankzij de beheertool die ter beschikking gesteld wordt.

Adionomy biedt zo de mogelijkheid om te adverteren op het grootste netwerk van online radio`s in Europa, Radionomy.

Het enige minpunt is dat Adionomy men momenteel enkel kan adverteren voor het publiek dat zich in Frankrijk bevindt. Maar andere landen zullen binnenkort ook van de partij zijn, om te beginnen Spanje en Duitsland. En misschien ook België, als we braaf zijn...
Back to top button
Close
Close