The Reference voorziet Credendo Group van nieuwe online communicatietools

Credendo Group, een kredietverzekeraar aanwezig op het hele Europese continent, vertrouwde de ontwikkeling van haar nieuwe meertalige webstek toe aan The Reference. Het Gentse full service agency ontwikkelde eveneens een groepsintranet en stak de e-mailcampagnes in een nieuw j

post-image-3
The Reference ontwikkelde voor Credendo Group een Java-gebaseerd, meertalig responsive platform om de diepgaande vakkennis van de teams van de kredietverzekeraar in de kijker te zetten. Klanten hebben na slechts enkele muisklikken reeds toegang tot de nodige informatie.
Ook het intranet van Credendo Group werd door The Reference onder handen genomen. Zij creëerden een Java-gebaseerd intranet, waarmee het interne informatie- en kennismanagementsysteem het groepsgevoel versterkt. Het nieuwe intranet wordt ook als interne communicatietool ingezet. De `who is who`, maar ook de secties voor interne kennis, nieuws en events leveren een belangrijke bijdrage tot de optimale werking van het bedrijf. 
Het hele project gebeurde in nauwe samenwerking met de IT- en communicatieteams van Credendo Group, waardoor zij vandaag zeer tevreden zijn over hun krachtige en nieuwe communicatietools. 
Back to top button
Close
Close