Digimedia wenst u prettige feestdagen!

Het hele Digimedia-team wenst u prettige feestdagen en kijkt ernaar uit om u in 2023 weer te zien bij een hele hoop projecten.

post-image-3

De eindejaarsfeesten naderen met rasse schreden, en wij maken van deze gelegenheid gebruik om u een Prettig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar 2023 te wensen, vol van geluk, voorspoed en gezondheid.

De redactie van Digimedia zal er begin van het nieuwe jaar weer zijn om u dagelijks te berichten over het beste Belgische digitale nieuws.

Ons eerste evenement van het jaar zal de Programmatic Advertising Summit zijn op 16 februari. De Digital Pharma Summit heeft dan weer plaats op 16 maart, de Ecommerce Summit op 20 april en de Social Media Summit op 29 juni. Wij kijken ernaar uit om u volgend jaar op een van onze evenementen te ontmoeten.

Vergeet ondertussen niet dat de volgende editie van het magazine Inside Top 100 en de studie einde februari verschijnen. Wil u opgenomen worden in de ranglijst van de volgende editie, vul dan de vragenlijst in die nu al beschikbaar is in het Frans en Nederlands.

Bedankt voor uw trouw en tot binnenkort!

 

Back to top button
Close
Close