E-Commerce Summit : afspraak op 16 mei 2024

Wil u alles weten over de laatste e-commerce trends in België? Kom dan naar de E-Commerce Summit in Sheraton Brussels en woon de conferenties bij van de verschillende bedrijven en experts die aanwezig zijn om u te helpen uw bedrijf een boost te geven!

post-image-3

De E-Commerce Summit belooft een diepgaande ontdekkingstocht te brengen van onderwerpen die essentieel zijn om de markt te begrijpen, zoals door AI aangedreven personalisering, omnichannel orchestration, duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid… Ontdek deze thema’s samen met onze experts van o.a. TikTok, Clicktrust, Delaware, MVH Media, Ikea, Veepee en vele anderen.

Dit niet te missen evenement biedt u de gelegenheid om contacten te leggen met andere spelers van de markt en meer te weten te komen over de huidige en toekomstige trends uit de sector.

Mis deze unieke kans niet om u onder te dompelen in een leer- en deelomgeving waar de best practices belicht worden en vruchtbare samenwerkingen vorm krijgen. Bezoek ons op de E-Commerce Summit en geef uw bedrijf de middelen om te bloeien in de digitale wereld van vandaag en morgen.
 

Back to top button
Close
Close