Clément Moracin wordt Country Manager voor Frankrijk van Qualifio

Het volop groeiende Belgische IT-bedrijf versterkt zijn team nog en verwelkomt vijf nieuwe medewerkers in zijn kantoren in Parijs en Louvain-la-Neuve.Minder dan een jaar nadat de start-up Swelly de gelederen van Qualifio kwam versterken, wordt de medeoprichter ervan, Clément Moracin, de nieuwe Country Manager voor Frankrijk van de onderneming. Clément zal het team in Parijs gaan leiden, dat eveneens aan het groeien is. Zo ging Bertrand Chaix, Account Manager Brands & Agencies er enkele maanden geleden nog aan de slag. En Qualifio blijft zich verder ontwikkelen! Deze week maakte de onderneming bekend dat ze recent verscheidene nieuwe medewerkers had aangetrokken voor haar teams in België en Frankrijk. Zo versterkt Juan Falconi het Qualifio-team in Parijs als Key Account Manager Media. In dat opzicht wordt hij onder meer verantwoordelijk voor het beheer van klanten zoals TF1, France Télévisions, Le Parisien, M6 en Lagardère. Thomas Janssens versterkt daarentegen het Qualifio-team in Louvain-la-Neuve, om de klantenportefeuille van de onderneming op de merken- en agentschappenmarkt in België verder uit te bouwen. Thomas heeft verscheidene jaren ervaring als Business Developer, met name bij BNP Paribas en Honda. Erwan Grooters komt bij het team als Devops om de stabiliteit van het Qualifio-platform nog te versterken. Erwan beschikt over een degelijke bagage in de ontwikkeling van software en werkte de voorbije negen jaar voor Alpha Networks. En enkele maanden geleden trad ook Tabata Vossen, met haar IHECS-diploma op zak, toe tot het team van Qualifio in België als Digital Marketer & Content Crafter.

post-image-3

Minder dan een jaar nadat de start-up Swelly de gelederen van Qualifio kwam versterken, wordt de medeoprichter ervan, Clément Moracin, de nieuwe Country Manager voor Frankrijk van de onderneming. Clément zal het team in Parijs gaan leiden, dat eveneens aan het groeien is. Zo ging Bertrand Chaix, Account Manager Brands & Agencies er enkele maanden geleden nog aan de slag.

En Qualifio blijft zich verder ontwikkelen! Deze week maakte de onderneming bekend dat ze recent verscheidene nieuwe medewerkers had aangetrokken voor haar teams in België en Frankrijk.

Zo versterkt Juan Falconi het Qualifio-team in Parijs als Key Account Manager Media. In dat opzicht wordt hij onder meer verantwoordelijk voor het beheer van klanten zoals TF1, France Télévisions, Le Parisien, M6 en Lagardère.

Thomas Janssens versterkt daarentegen het Qualifio-team in Louvain-la-Neuve, om de klantenportefeuille van de onderneming op de merken- en agentschappenmarkt in België verder uit te bouwen. Thomas heeft verscheidene jaren ervaring als Business Developer, met name bij BNP Paribas en Honda.

Erwan Grooters komt bij het team als Devops om de stabiliteit van het Qualifio-platform nog te versterken. Erwan beschikt over een degelijke bagage in de ontwikkeling van software en werkte de voorbije negen jaar voor Alpha Networks.

En enkele maanden geleden trad ook Tabata Vossen, met haar IHECS-diploma op zak, toe tot het team van Qualifio in België als Digital Marketer & Content Crafter.

Back to top button
Close
Close