Carat versterkt zijn leadership team

Bruno Liesse, Managing Director van Carat, versterkt zijn leadership team met 2 ervaren profielen: Annelore Van Hove (meer dan 20 jaar ervaring, oa bij Initiative en Mindshare/GroupM) is recent begonnen bij Dentsu Aegis Network, evenals Fabienne Wauthy (ex-Mediacom/GroupM, Vizeum, Mindshare, Publicis), die in juni jongstleden het team van Carat vervoegd heeft.

post-image-3

Beiden hebben als Client Service Directors de commerciële & operationele leiding over de ganse klantenportefeuille, en zullen ook het team van accounts aansturen.

Daarnaast is ook Lien Paredis sinds begin deze maand bij Carat aan de slag als Account Manager.  Lien werkte tot voor kort als mediaplanner bij De Persgroep.

Bruno Liesse, MD Carat: “Onze klanten hebben – naast een efficiënt en optimaal beheer van hun budgetten – ook meer en meer nood aan strategisch advies.  Met profielen zoals Fabienne & Annelore ben ik er vast van overtuigd dat we tegemoet komen aan deze noden.  Lien brengt met haar ervaring bij de Persgroep ook zeker een toegevoegde waarde voor onze klanten & voor Carat.”

Back to top button
Close
Close