Ants versterkt team met nieuwe CCO Kenneth Tallir

Gent/Antwerpen, 6 maart 2023 – Het team van Ants (voorheen Ants Connect), een toonaangevend bedrijf in performance marketing met vestigingen in Gent en Antwerpen, wordt andermaal versterkt. Kenneth Tallir, voorheen Head of Omnichannel & Marketing bij CRAS Group in Waregem, wordt er de nieuwe Chief Customer & Commercial Officer (CCO). ‘Kenneth stond al héél lang op onze wishlist’, zegt Jacob Verroken, CEO van Ants. Tallir stapt in als partner en wordt lid van het managementteam. Ants blijft ondertussen volop zoeken naar versterking. 

post-image-3

Dat Ants bezig is aan een groeiverhaal en dat het daar de laatste maanden bijzonder hard gaat, is ondertussen geen geheim meer. Eind vorig jaar nam het digital performance marketing agency nog het Antwerpse Cosmos Collective over. Een win-win, dat was al van dag één duidelijk. De growth marketing experts van Cosmos Collective zijn immers heel complementair aan de performance marketeers van Ants.

De komst van Kenneth Tallir kadert in dezelfde strategie van zowel verbreding als verdieping van de expertise. “We willen onze dienstverlening naar een nog hoger niveau tillen en zo onze klanten een nog betere ervaring geven”, zegt CEO Jacob Verroken. “Met zijn sterke focus op customer value zal Kenneth een sleutelrol spelen in het versterken van de service die we aanbieden bij Ants.”

Lid managementteam

Kenneth Tallir, voorheen Head of Omnichannel & Marketing bij CRAS Group in Waregem, wordt meteen ook managing partner. “Hij brengt een unieke combinatie aan tafel van inhoudelijke diepgang, commerciële branie en een sterk netwerk”, zegt Verroken nog. “Hij zal de commerciële organisatie van Ants verder professionaliseren en vanuit die rol ook in het managementteam zetelen. Hij zal ook de synergieën binnen de Craftzing groep verder exploreren, alsook de relaties met de Ants business partners onderhouden."

Tallir combineert méér dan 18 jaar ervaring in digitale marketing met een diepgaande expertise in de retail- en bouwsector. “Zijn brede achtergrond in zowel agentschappen als managementrollen aan de klantzijde maakt hem een veelzijdige en strategische denker,” voegt Verroken toe.

‘Warm en professioneel team’

Kenneth Tallir zelf is alvast bijzonder enthousiast. “Ik kom in een bijzonder professionele omgeving terecht”, zegt hij. “En tegelijk ook op een plek waar een heel warme sfeer heerst. Hier is heel veel potentieel, dat voel je aan alles. Het is overduidelijk dat hier veel ambitie is en die gaan we dan ook samen waarmaken.”

Ants behaalde vorig jaar zijn omzettarget van 2 miljoen euro en wil gezond ambitieus verder groeien. Met onder meer Helan, Eneco, Accent, Telenet, Come a Casa, en Glowi omvatte het klantenportfolio al een hele reeks vooraanstaande namen en daar kwam recent ook Barco bij. Vorig jaar kwamen er 7 nieuwe mensen bij, de teller staat zo op 25. Tegen eind 2024 mikt Ants op zo’n 35 medewerkers. Zo is men momenteel op zoek naar senior performance marketeers en senior growth marketeers met minimum vier jaar ervaring.

Back to top button
Close
Close