Adam Tarbox aan het hoofd van Nutanix Europa

De multicloud computing-specialist heeft Adam Tarbox benoemd tot Managing Director Noord- en Oost-Europa. Zijn missie zal zijn om het commerciële succes van het bedrijf in dit deel van Europa te waarborgen.

post-image-3
Als Head of Channel Sales bij Nutanix sinds 2021 heeft Adam Tarbox een sleutelrol gespeeld in het organiseren van het verkoopkanaal van het bedrijf. Adam werkt al meer dan 20 jaar in de IT-industrie en heeft verschillende senior sales- en channelfuncties bekleed. 
 
"Ik kijk ernaar uit om met partners en klanten in gesprek te gaan om hun uitdagingen aan te pakken, groeikansen te identificeren en Nutanix-producten en -diensten te optimaliseren", zegt Adam Tarbox, Managing Director NEEUR bij Nutanix.
 
"Adam's succesvolle staat van dienst en zijn vermogen om samenwerkingen met distributeurs, resellers, system integrators, MSP's, OEM's en technologiepartners te benutten, zullen onze groei verder versnellen. Nutanix genereert 100% van zijn omzet via het kanaal. Ik kijk ernaar uit om onze visie te delen met onze partners en klanten om hen te helpen de uitdagingen aan te gaan waarmee ze worden geconfronteerd in hun overgang naar hybride multi-cloud" zegt Sammy Zoghlami, Senior Vice President EMEA bij Nutanix.
 
Back to top button
Close
Close