• Publié le 10-12-2014

Pixwap, een Belgische start-up die volledig inzet op de e-commerce

Pixwap, een Belgische start-up die volledig inzet op de e-commercePixwap, dat is de nieuwe e-commerce site voor alle liefhebbers van binnenhuisinrichting en fotografie. De door twee jonge Belgische ondernemers gelanceerde site biedt particulieren de mogelijkheid om hun persoonlijke foto`s te laten drukken op verwisselbare canvassen. Een vernieuwend product waarvoor ongetwijfeld een publiek bestaat.Bent u op zoek naar nieuwe decoratie voor uw interieur of een origineel, persoonlijk cadeau om aan een dierbare te geven, dan zou u dat moeten vinden bij de producten die op de Pixwap site aangeboden worden.

De kaders en verwisselbare canvassen van Pixwap worden met de hand vervaardigd in een Belgisch atelier.

Een onmisbaar element dat John Rollier en Olivier Rousseaux, de twee oprichters van het merk, absoluut wilden respecteren. Zij maakten deze keuze om de bestellingen van de Pixwap klanten sneller te kunnen leveren maar ook om zin te geven aan het totaalproject.

Parallel met de e-commerce site rekent Pixwap ook op de ontwikkeling van een erg actieve community van leden die graag hun interessepunten (foto, reizen, decoratie) delen op de sociale netwerken.

Het staat trouwens ook op de planning om binnenkort te gaan samenwerken met fotografen en jong talent alsook toegang te bieden tot tentoonstellingen of evenementen.Reacties

blog comments powered by Disqus